Кулеба різко прокоментував російську версію Мінських угод 

Україна ніколи не погодиться на те, щоб окуповані території Донецької та Луганської областей інтегрували до її складу на особливих умовах

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Кулеба різко прокоментував російську вер…
Фото: МЗС України

Саме таке положення містить російська версія Мінських угод, на котрій постійно наполягає Кремль.

Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба під час брифінгу 2 лютого, передає Depo.ua.

"Російська версія майбутнього ОРДЛО - ці території будуть реінтегровані в Україну як окремі утворення, з правом вето на прийняття будь-яких рішень на національному рівні, що стосуються стратегічного розвитку України. Цього не станеться ніколи", – сказав Кулеба. 

Головний дипломат України наголосив, що Україна готова рухатися в напрямку виконання мінських угод, але ніколи не погодиться з російським імплементацією Мінських угод.

"Чому ми завжди чуємо меседжі про те, що це Україна повинна щось виконати? Це не ми є агресором, не ми блокуємо роботу ТКГ", – обурився Кулеба.

Нагадаємо, напередодні президент України Володимир Зеленський заявив, що незадоволений Мінськими угодами. За словами президента України, найбільший недолік цього документу в тому, що всі його пункти можна читати, тлумачити й розуміти по-різному. А це надає Росії додаткову можливість уникнути відповідальності.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme