Кулеба заперечив заяву Кремля про підтримку автономії ОРДЛО з боку США

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заперечив заяву заступника керівника адміністрації російського президента Дмитра Козака про підтримку від США щодо надання автономного статусу тимчасово окупованим територіям України

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Кулеба заперечив заяву Кремля про підтри…
Фото: Прес-служба МЗС

Козак заявляв, буцімто під час візиту заступниці держсекретаря США Вікторії Нуланд до Москви обговорювалася і така тема.

За словами Кулеби, американські партнери детально інформують міністерство щодо своїх контактів, повідомляє Depo.ua із посиланням на Twitter глави відомства.

Кулеба заперечив заяву Кремля про підтримку автономії ОРДЛО з боку США

Зауважимо, посольство США в Україні зазначило, що насамперед дипломати публічно не розголошують зміст перемовин, утім наголосили, що країна підтримує український суверенітет та територіальну цілісність.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що заступниця очільника Держдепу США Вікторія Нуланд на українському форумі YES підтвердила бажання США долучитися до розв'язання проблеми Донбасу у "нормандському" форматі.

Довідка: Вікторія Нуланд обіймає третю за рангом посаду в Державному департаменті США. Вона неодноразово бувала в Україні за часів попередніх адміністрацій. Крім того, на нинішній посаді вона висловлювала офіційну позицію США щодо процесу врегулювання на сході України.

Читайте також: Візит Нуланд у Москву: Чи змінить він щось для України

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme