Кулеба заявив, що Росія не дає чіткої відповіді про зустріч Путіна з Зеленським

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що Росія дуже багато говорить про майбутню зустріч українського лідера Володимира Зеленського та президента РФ Володимира Путіна

Журналіст стрічки новин
Кулеба заявив, що Росія не дає чіткої ві…
Фото: МЗС України

Попри це, Кремль не дає жодної чіткої відповіді про зустріч очільників держав.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на його брифінг.

"Я кожен день отримую якісь новини з РФ, де посадові особи коментують перспективи зустрічі Зеленського з Путіним. З одного боку – уникають, з іншого –  не можуть перестати про неї говорити. Поки ми чекаємо на чітку відповідь від Росії. Вона може відбутися в рамках нормандського формату або в іншому", – розповів Кулеба.

Як відомо, представники України та Росії регулярно обговорюють ймовірну зустріч президента. Кожна зі сторін наголошує на своїй готовності до цього заходу, однак далі розмов справа не заходить.

Нагадаємо, раніше Зеленський заявив, що не має часу думати про Путіна і готовий зустрітися з ним лише через необхідність поговорити предметно про деокупацію Криму та Донбасу.

Лідер України наголосив, що розраховує саме на конструктивну й чітку розмову, адже впродовж кількох останніх років від Росії лунали лише емоційні та декларативні заяви. 

Згодом у Зеленського назвали умову, за якої той зустрінеться з Путіним. Українська сторона вимагає обговорення питання окупованих територій.

В оточенні Зеленського припускають, що зустріч президента України Володимира Зеленського та його російського колеги Володимира Путіна може відбутися вже наприкінці 2021 року.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme