У Путіна відповіли на заяву Зеленського, що той боїться з ним зустрічатися

Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков відповів на заяву глави України Володимира Зеленського про страх Кремля перед зустріччю очільників двох держав

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
У Путіна відповіли на заяву Зеленського,…
Фото: ЕРА

За його словами, Путін ніколи не був проти зустрічі з Зеленським, але передумов для її проведення немає.

Пєсков переконує, що з темами обговорень досі немає чіткості, повідомляє Depo.ua із посиланням на росЗМІ.

"Поки, чесно кажучи, ніяких передумов для цього немає. Ніяких нових елементів тут теж не з'явилося, президент Путін ніколи не відкидав можливість такої зустрічі, більш того, він говорив про те, що він теж готовий її провести. Але спочатку добре б визначитися з тим, що два президенти могли б обговорювати, і тут як раз ніякого просування поки ми не зафіксували", – сказав прес-секретар Путіна.

Зазначається, що таку відповідь він озвучив на запитання стосовно того, що у Кремлі бояться зустрічі.

Зауважимо, напередодні Зеленський сказав, що зустріч з Путіним може бути достатньо предметною і мати неочікуваний результат. Саме через це оточення президента Росії всіляко уникає зустрічі очільників двох держав.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що не має часу думати про очільника держави-агресорки Володимира Путіна і готовий зустрітися з ним лише через необхідність поговорити предметно про деокупацію Криму та Донбасу.

Лідер України наголосив, що розраховує саме на конструктивну й чітку розмову, адже впродовж кількох останніх років від Росії лунали лише емоційні та декларативні заяви. 

Згодом у Зеленського назвали умову, за якої той зустрінеться з Путіним. Українська сторона вимагає обговорення питання окупованих територій.

В оточенні Зеленського припускають, що зустріч президента України Володимира Зеленського та його російського колеги Володимира Путіна може відбутися вже наприкінці 2021 року.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme