Лероса вже сьогодні можуть посадити під домашній арешт за те, що не спростував пост проти Єрмака

Позафракційному народному депутату Гео Леросу вручили ще одну підозру та клопотання про запобіжний захід у вигляді домашнього арешту

Журналіст відділу новин
Лероса вже сьогодні можуть посадити під…
Фото: Скріншот

Цю справу проти Лероса мають розглянути вже сьогодні, 12 листопада, у Печерському районному суді міста Києва. Початок засідання – о 17:00.

Про це нардеп написав у своєму Telegram, передає Depo.ua.

 

"Щойно мені вручили ще одну підозру та клопотання про запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, який буде розглянуто сьогодні о 17:00 у Печерському суді! Увага, за те, що не спростував пост про Дениса Єрмака!!! Причому моя апеляція прийнята в касації! Більш того, слідчими не було доведено, що я не виконав рішення суду!" – наголосив Лерос.

Нардеп нагадав, що на оприлюдненому раніше відео Денис Єрмак "торгував від імені брата державними посадами".

"За те, що я не спростував цей факт, який всі бачили своїми очима, вони мене теж хочуть посадити. Ще раз повторюю, навіть цей факт є не доведеним, а жодного повідомлення про спростування я не отримував від державних органів! Взагалі, яким чином слідчий орган вручив клопотання о 14:22, знав, що о 17:00 буде суд про обрання мені запобіжного заходу? Все вже домовлено! Це розправа Зеленського, але я готовий до будь-якого сценарію", – підсумував Лерос.

Лероса вже сьогодні можуть посадити під домашній арешт за те, що не спростував пост проти Єрмака

Нагадаємо, у вересні 2020 року брат голови Офісу президента Денис Єрмак подав позов проти Гео Лероса про захист честі, гідності та ділової репутації.

Сталося це невдовзі після оприлюднення так званих "плівок Лероса", в яких йшлося про приховування корупційних схем у столиці.

9 червня стало відомо, що суд відмовив Денису Єрмаку в задоволенні позовних вимог Лероса.

Повідомлялося також, що 11 листопада Леросу вручили підозру за хуліганство у стінах парламенту.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme