Лікарі у Грузії заявляють про покращення стану здоров'я Саакашвілі

Грузинські медики повідомили про покращення стану здоров'я президента 2003-2014 років Міхеіла Саакашвілі після припинення голодування

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Лікарі у Грузії заявляють про покращення…
Фото: ЕРА

За словами члена медичної ради Сандро Ціскарідзе, загальна тенденція стану здоров'я Саакашвілі позитивна, хоча певні проблеми залишаються.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на IPN.

Зазначається, що в екс-президента досі спостерігаються неврологічні розлади, які потребують довшого лікування.

"Я не можу розповісти вам подробиць, тому що це певні медичні деталі, які неетично обговорювати в широкій аудиторії. Загальна тенденція позитивна, хоча деякі неврологічні розлади залишаються, на усунення яких, звісно, потрібен час", – наголосив Ціскарідзе.

Нагадаємо, 8 листопада третього президента Грузії Міхеіла Саакашвілі перевезли із в'язниці, де він перебував до суду, до тюремної лікарні у Глдані. 

Український омбудсмен Людмила Денісова заявила, що Саакашвілі побили під час госпіталізації до лікарні. Лікар Саакашвілі Ніколоз Кіпшидзе наголосив, що стан політика критичний і ситуація найближчим часом може погіршитися. 

16 листопада група лікарів від імені Народного захисника відвідала Саакашвілі у тюремній лікарні та обстежила його. У своєму висновку медики заявили, що стан Саакашвілі критичний і у разі його подальшого погіршення його стану у в'язничній лікарні не зможуть надати необхідну допомогу. А 18 листопада Саакашвілі перевели до реанімації. 

19 листопада Саакашвілі погодився на переведення у військовий госпіталь. Там він припинив голодування

Читайте також: Дилема Саакашвілі: Чи піде Зеленський на конфлікт з проросійським урядом Грузії

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme