Лукашенко наголосив, що розв'язку напруженості довкола України варто очікувати після Нового року

Де-факто президент Білорусі Олександр Лукашенко прокоментував ймовірність нападу Росії на Україну найближчим часом

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Лукашенко наголосив, що розв'язку напруж…
Фото: ЕРА

За його словами, ніхто на Росії не планує нападати на Україну, попри інформацію від української розвідки та міжнародних партнерів.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на БЕЛТА.

На думку де-факто очільника Білорусі, західні країни безпідставно "звинувачують Росію" у підготовці до вторгнення на територію України. 

"Ніхто на Росії не збирається нападати на Україну. Росія прекрасно бачить, що діється в Україні. І те, що там діється і що планують натовці і американці там, неприйнятно не тільки для Росії, але і для нас, тому що тут ми поруч", – наголосив Лукашенко.

При цьому він додав, що "розв'язки" ситуації варто очікувати у 2022 році. Зокрема, де-факто президент пророкує велику кількість змін протягом грудня.

"Ви ще багато чого побачите. Ми побачимо ось цю розв'язку від Чорного до Балтійського моря, до чого прийдемо", – зауважив він.

Зауважимо, напередодні Лукашенко заявив, що Білорусь підтримає Росію у разі ескалації на Донбасі. За його словами, Україна у зв’язку з цим почала посилювати свій північний, білорусько-український кордон і виводить туди військовий контингент, – близько 8000 на цьому етапі.

Нагадаємо, раніше Лукашенко вразив зухвалою заявою про російсько-українську війну. Він заявив про те, що повірить у російсько-українську війну лише тоді, коли йому на стіл покладуть неспростовні докази.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme