Лукашенко назвав Путіна "рідним братом" і наголосив на однаковості поглядів

Де-факто президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що він з очільником Росії Володимиром Путіним "рідні брати" і дивляться на світ однаково

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Лукашенко назвав Путіна "рідним братом"…
Фото: Getty

За його словами, він та Путін дивляться на світ однаково, в чому Лукашенко переконався після президентських виборів у Білорусі 2020 року.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на росЗМІ.

"Я можу сказати, що Володимир Путін мене вважає більше ніж другом, ми рідні брати. А якщо вже серйозно, ви знаєте, що спільного? Ми, на мою думку, це зараз яскраво проявилося, бачимо світ за основними напрямками, основні проблеми однаково. Ми бачимо однаковими очима цей світ", – наголосив Лукашенко.

Де-факто очільник Білорусі зауважив, що у нього з лідером Росії можуть бути різні висновки щодо одних і тих же ситуацій, однак "очі бачать цей світ однаково". Він також наголосив, що після президентських виборів у Білорусії минулого року, Путін вчинив не просто "як союзник, а як справжній друг".

Нагадаємо, дещо раніше Лукашенко назвав президента України Володимира Зеленського "випадковою людиною в політиці"

Крім того, Лукашенко заявив, що Білорусь підтримає Росію у разі ескалації на Донбасі. За його словами, Україна у зв’язку з цим почала посилювати свій північний – білорусько-український кордон – і виводить туди військовий контингент (близько 8 000 на цьому етапі).

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme