Лукашенко просить у Путіна $3,5 млрд кредита

 Білорусь просить у Росії нову позику у розмірі $3,5 млрд 

Журналіст стрічки новин
Лукашенко просить у Путіна $3,5 млрд кре…
Фото: Getty Images

Наразі в опрацюванні укладання нової програми з Євразійським фондом стабілізації та розвитку з виділенням державного фінансового кредиту РФ Білорусі. Варто додати, що це вже не перша позика, яку Москва надасть Мінську.

Про це заявив перший віцепрем'єр-міністр режиму самопроголошеного президента країни Олександра Лукашенка Микола Снопков, передає Depo.ua з посиланням на "БЕЛТА".

"Загальна сума коштів, що запитуються – $3,5 млрд, що дозволить компенсувати європейські гроші, що випадають, з рефінансування зовнішнього боргу", – заявив Снопков.

За його словами, у 2022 році Білорусь повинна погасити $3,3 млрд, а у 2023 – $4,7 млрд зовнішніх боргів разом із обслуговуванням.

Нагадаємо, раніше Лукашенко вразив зухвалою заявою про російсько-українську війну. Він заявив про те, що повірить у російсько-українську війну лише тоді, коли йому на стіл покладуть неспростовні докази.

Також під час інтерв'ю для російських ЗМІ Лукашенко назвав президента України Володимира Зеленського "випадковою людиною в політиці"

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme