Лукашенко заявив про військову загрозу від України

Де-факто президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що бачить військову загрозу від України та буде робити кроки, щоб захиститися від неї 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Лукашенко заявив про військову загрозу в…
Фото: Сайт президента РБ

Лукашенко впевнений, що українські політики перебувають під впливом та управлінням іноземних агентів, тому їх рішення та дії складно передбачити.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на "БелТА".

"З болем у серці ми спостерігаємо все те, що діється в Україні. Її нинішнє політичне керівництво, перебуваючи під зовнішнім управлінням, веде часом себе непередбачувано і неадекватно", – заявив Лукашенко, майже дослівно повторюючи текстівки російської пропаганди.

Де-факто президент РБ заявив, що йому доводиться створювати військові частини й ціле об'єднання для захисту південних кордонів країни.

Також політик використав агресивну риторику і заявив, що буде захищатися від нібито української загрози за будь-яку ціну. 

"Чого б нам не коштувало, нам треба не просто бачити, що буде відбуватися і відбувається на цьому кордоні, його треба надійно захистити", – заявив він.

Нагадаємо, нещодавно США заявили про те, що Росія може напасти на Україну з Білорусі. В Держдепартаменті США занепокоєні пересуванням російських військових сил в напрямку Білорусі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme