Ляшко дав українцям пораду, яка COVID-вакцина найкраща

Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко радить українцям якомога швидше зробити щеплення проти коронавірусу, не чекаючи "кращої" вакцини

Редактор стрічки новин
Ляшко дав українцям пораду, яка COVID-ва…
Фото: КМДА

Про це очільник МОЗ заявив у коментарі "Сьогодні", передає Depo.ua.

За його словами, найкращою та вакцина, яка вже введена.

"Найкраща вакцина – та, яка введена в організм і вже працює. Тому, я вам серйозно кажу, не треба шукати і дивитись оці маркетенгові пастки. Просто звернутись до свого сімейного лікаря, записатись на щеплення, прийти – і щепитись. І, повірте, це вам буде захист. Навіть не запитуйте чим", – наголосив Ляшко.

Він також нагадав, що сам, як лікар, зробив перше щеплення вакциною AstraZeneca у Кагарлицькій районній лікарні і через три місяці йому ввели другу дозу.

Нагадаємо, у неділю, 18 липня, в Україну вперше доставили вакцину від коронавірусу виробництва американської фірми Moderna. 

Як відомо, вакцинація проти COVID-19 в Україні стартувала 24 лютого 2021 року. Щеплення наразі здійснюються чотирма препаратами: AstraZeneca (CoviShield) з Індії, CoronaVac від китайського виробника Sinovac Biotech, Pfizer і BioNTech (Comirnati) німецько-американського виробника та вакцина AstraZeneca-SKBio південнокорейського виробництва. 

Читайте також: Україна на карантині до 31 серпня: Що відбувається (ХРОНІКА)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme