Маск заявив, що SpaceX загрожує банкрутство

Американській космічній компанії SpaceX загрожує банкрутство. Її засновник та найбагатша людина світу Ілон Маск пояснив, що сталося

Журналіст стрічки новин
Маск заявив, що SpaceX загрожує банкрутс…
Фото: elonmusk / Instagram

SpaceX збанкрутує, на думку Ілона Маска, якщо розробникам не вдасться прискорити виробництво двигунів Raptor для ракети-носія Starship.

Він додав, що через проблеми з випуском двигунів особисто працюватиме на виробництві. Про це у листі співробітникам повідомив Маск, передає Depo.ua з посиланням на CNBC

Бізнесмен описав "жахливу ситуацію" у корпоративному електронному листі наступного дня після Дня Подяки (25 листопада). У своєму зверненні Маск зазначив, що збирався взяти відпустку, однак, виявивши проблеми з виробництвом двигунів вирішив особисто працювати на виробничій лінії до вечора п'ятниці, 3 грудня, або зовсім до кінця наступних вихідних. "

"Нам потрібні всі руки, щоб оговтатися від того, що, відверто кажучи, стало катастрофою", – пояснив він.

За словами Маска, криза у виробництві Raptor "набагато гірша, ніж здавалося кілька тижнів тому".

"Ми зіткнемося з реальним ризиком банкрутства, якщо наступного року ми не зможемо досягти частоти польотів Starship хоча б раз на два тижні", - резюмував винахідник.

Нагадаємо, у вересні Маск запустив в космос перший повністю аматорський екіпаж. Запуск повністю приватного екіпажа, без професійних астронавтів показали у трансляції.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme