Мендель розповіла, чи було у них "щось" із Зеленським і чия рука на одному з її фото

Колишня речниця глави держави Юлія Мендель вважає, що чутки, які раніше розповсюджували про нібито її роман з Володимиром Зеленським, є атакою на президентську пару

Журналіст стрічки новин
Мендель розповіла, чи було у них "щось"…
На фото: Юлія Мендель. Джерело: Іnstagram Юлії Мендель

За словами Мендель, яка 9 листопада звільнилася з посади речниці президента, відносини із Зеленським у неї були лише професійними, а все інше – чутки.

"У нас з ним (Зеленським, – ред.) не було особистісних відносин. У нас були професійні відносини. Те, що була створена така величезна атака щодо можливості інших відносин - це атака не на мене, але я була об'єктом, який використовували. Це була атака на головну пару держави. Абсолютно абсурдно, але чутки, зрозумілі народу. Над цим можна посміятися, можна поплакати", – розповіла Мендель в інтерв'ю Obozrevatel, пише Depo.ua.

Крім того, Мендель розкрила секрет, чия ж рука на одному з її фото.

"У мене є особисте життя. Було смішно читати, що це рука Кремля, рука Ахметова, рука цілої плеяди політиків", – поділилася колишня речниця Зеленського.

Мендель зазначила, що найближчими місяцями розповість, хто насправді є її коханим. Вона зізналася, що "це певною мірою публічна особа".

Нагадаємо, нещодавно Мендель опублікувала інтригуюче фото: на знімку вона посміхається, а на лівому її плечі лежить чоловіча рука. На праве плече Мендель накинула сірий чоловічий піджак. 

Відомо, що Мендель не вперше афішує подробиці зі свого особистого життя. Ще у 2019 році, коли стала речницею Зеленського, вона розповідала, що розійшлася зі своїм хлопцем через її щільний графік. За її словами, у її тодішнього обранця були інші уявлення, якими повинні бути стосунки.

У 2020 році Мендель навіть приписували роман із Зеленським й розповсюджували чутки, що вона вагітна від нього. Однак в ОП на це не реагували, а сама Мендель розповіла, що президент лише посміявся над плітками.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme