Мендель розповіла про важку долю української жінки

Колишня речниця президента Володимира Зеленського Юлія Мендель розповіла про те, як важко живеться українським жінкам

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Мендель розповіла про важку долю українс…
Фото: Facebook Юлії Мендель

За її словами, на українських жінок припадає багато тиску зі сторони суспільства. Мендель зазначила, що всі очікують побачити жінку з ідеальними бровами, завжди при мейкапі та з зачіскою, повідомляє Depo.ua із посиланням на Facebook-сторінку екс-прес-секретарки глави держави.

"Українська жінка – відмінниця. Українська жінка усім щось повинна. Вона повинна бути найкращою в усьому, повинна бути стрункою, але не занадто худою, з формами, але не повненькою. Тому українська жінка не їсть після шостої та після тридцяти", – написала Мендель.

Вона розповіла, що колись дружила з дівчинкою в Херсоні, яка у 10 років вдягала найкращі речі й фарбувала губи, щоб винести сміття, "бо принц може чекати, де завгодно".

Окрім цього, Мендель зауважила, що від українських жінок вимагається вміти смачно готувати, а особливо – борщ.

"Бо без цього українська жінка не буде українською і не буде жінкою", – пише колишня речниця Зеленського.

Мендель також звернула увагу на ставлення суспільства до жінок, які народили. За її словами, українка має бути ідеальною мамою з красивими дітьми, яких народила до 30 років.

"Обов‘язково до 30, бо потім уже… ну знаєте, не то. Не народила вчасно – старороженіца. Народила рано – проститутка", – розповіла вона.

Також екс-прес-секретарка Зеленського згадала, що українська жінка обов'язково повинна мати гарного та доглянутого чоловіка.

"І чоловік має бути красивим і доглянутим чоловіком, який її слухає, любить, на руках носить. Ніколи не сваритися на нього, нічого не вимагати і не очікувати. Берегиня вогнища на таке заслужила. А ще вона має бути профі і добре заробляти. І звідусіль отримувати тільки компліменти, ніколи не робити помилок. І потім у гонитві за ідеальністю, стати депресивною істеричкою і лікуватися у психолога", – додала Мендель.

Мендель розповіла про важку долю української жінки

Нагадаємо, що Мендель неодноразово відзначалася пафосно-скандальними заявами. Наприклад, у грудні вона запевняла, що два її твіти допомогли зміцнити курс гривні.

А у березні вона вляпалася у скандал із відомим економістом Андерсом Аслундом, який вимагав від Мендель вибачень за перехід на особистості.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme