Мендель розсекретила бойфренда: Це перший заступник Милованова Павло Кухта (ФОТО)

Юлія Мендель розсекретила свого коханого

Редактор стрічки новин
Мендель розсекретила бойфренда: Це перши…
Фото: Instagram Юлії Мендель

Колишня прес-секретарка президента Володимира Зеленського Юлія Мендель показала свого таємничого коханого.

Відповідні фото вона опублікувала на своїй сторінці у Facebook у неділю, 13 лютого, передає Depo.ua.

Обранцем Юлії виявився Павло Кухта – колишній перший заступник міністра міністерства розвитку економіки (тоді на посаді перебував Тимофій Милованов), а нині політичний експерт.

"Make Love, Not War. Закохуюся в тебе щодня... Ми в Києві. Віримо у мир та любов", – підписала добірку фото з бойфрендом Мендель.

Юлія Мендель фотосесія

Юлія мендель з бойфрендом

Юлія мендель показала обличчя коханого

Юлія мендель і Павло Кухта

Мендель і Кухта

Павло Кухта із Юлією Мендель

Юлія Мендель і її хлопець

Хлопець Юлії Мендель

Юлія Мендель допис про бойфренда у ФБ

Як відомо, нещодавно колишня прес-секретар президента, а зараз телеведуча та письменниця Юлія Мендель зізналася, що на одному зі своїх нещодавніх знімків, оприлюднених у мережі, знята разом зі своїм коханим. Однак його обличчя Мендель не показувала, пояснивши, що той є публічною особою.

Мендель не показує бойфренда

Юлія Мендель чоловіча рука на фото

Що відомо про Павла Кухту

Павло Кухта із 9 червня 2020 року по сьогодні працює у Київській школі економіки, яку очолює екс-міністр економічного розвитку Тимофій Милованов, на позиції керівника із політичних питань (Chief Policy Officer). 

З 10 березня по 17 березня 2020 року був в.о. міністра розвитку економіки торгівлі та сільського господарства України після звільнення уряду Гончарука, і разом з ним міністра Милованова. До того – з 9 вересня 2019 Кухта обіймав посаду першого заступника міністра розвитку економіки.

Кухта також у 2019 році балотувався до Верховної Ради IX скликання від партії "Голос" (№ 25 у списку), скасував реєстрацію як кандидата за власним бажанням. До того обіймав посаду програмного директора партії "Голос", де розробляв програму партії.

2016—2019 був радником прем’єр-міністра України, у 2015—2019 — радником міністра фінансів України.

До роботи у уряді був заступником голови Стратегічної групи радників з підтримки реформ, працював з Іваном Міклошем та Лєшеком Бальцеровичем. Раніше – економічним експертом "Реанімаційного пакета реформ", радник Центру економічної стратегії. 

2008 року закінчив КПІ (комп’ютерні науки, спеціаліст). 

Фото: Facebook Павла Кухти

Нагадаємо, раніше колишня речниця президента Володимира Зеленського Юлія Мендель розповіла, що розмірковувала про розміщення своєї світлини на обкладинці Playboy. За її словами, минулого року вона отримала пропозицію від журналу, щоб світлина екс-речниці президента з'явилася на одній з 12 обкладинок журналу. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme