Мендель вперше прокоментувала свої лажі під час роботи речницею Зеленського

Колишня прес-секретарка президента Юлія Мендель прокоментувала факапи, які ставалися з нею під час перебування на посаді

Журналіст стрічки новин
Мендель вперше прокоментувала свої лажі…
Фото: Facebook Юлія Мендель

У інтерв'ю для YouTube-каналу Раміні Есхакзай "Ходять чутки" Мендель назвала себе "продуктом дезінформації" і заявила, що зараз навчилася отримувати від цього користь, пише Depo.ua.

Неідеальний шостий ведмедик брауні

Коментуючи інцидент, який стався 22 листопада 2020 року, коли Мендель в Instagram опублікувала фото шоколадного десерту у виді шести ведмедиків, один з яких не вийшов, вона заявила, що зовсім не проводила тут аналогію з політиками. Однак, за її словами, користувачів це не зупинило, й вони почали жартувати.

"Я не тільки готувала ці брауні. Я не розумію інтелектуальний рівень людини, який придумав тезу про те, що їх можна якось порівнювати з будь-ким з політиків, не те що з президентом. Це був вечір, я думала, що видалю [пост], і новина сильно не піде. А потім, коли я побачила, хто про це написав, я вже подумала, ну ладно… Ну не сподобалося людям, ну, може, треба було більше ведмедиків викласти. Не 6, а 12", – сказала вона.

Факапне повідомлення про коронавірус у Зеленського

Також колишня прес-секретарка Зеленського прокоментувала інцидент у соцмережі, коли у дивний спосіб повідомила про його хворобу: "На жаль ... Президент почувається добре. Ми будемо інформувати про стан його здоров'я". Після критики Мендель виправила пост: "На жаль, у нас новина про позитивний тест...".

Мендель це прокоментувала так: "А де прописано, що це помилка? А хіба не помилка не виправляти помилку? Це вже переходить в певну філософію. Там же було три крапки, це можна по-різному інтерпретувати".

Скандал з окулярами на декольте

Під час прес-конференції Володимира Зеленського за підсумками зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макрона Мендель повісила окуляри на декольте. Фахівці з етикету в один голос заявили, що це є порушенням не тільки ділового дрес-коду, але і етикету. Сама Мендель коментує це так: 

"Це була прекрасна атака, просто на п'ятірочку, і я її не боюся. Нічого страшного в цих окулярах немає. Я вам поясню, чому це сталося. У мене були проблеми з рукою, деякий час я взагалі нею не користувалася. Я не виходила з цим в інформаційний простір. Я дійсно ходила з підв'язаною рукою, я дуже погано спала, я була на знеболюючих дуже тривалий час. Коли ми поїхали в Париж, моя рука функціонувала, але вона не могла робити багато рухів. У мене була сумка, окуляри й телефон. Сумку я віддала, у мене залишилися телефон і окуляри. Мені просто було ніяк їх тримати. Нічого катастрофічного в цьому немає".

Нагадаємо, раніше Мендель розповіла, чому пішла з посади речниці Зеленського.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme