Меркель підтвердила, що глави МЗС Німеччини не буде на "Кримській платформі"

Канцлер Німеччини Ангела Меркель офіційно підтвердила зміну представника її країни на саміті "Кримської платформи", який стартує у Києві завтра, 23 серпня

Редактор стрічки новин
Меркель підтвердила, що глави МЗС Німечч…
Скріншот

Німеччина на саміті "Кримської платформи" представлятиме міністр економіки та енергетики країни Петер Альтмайер.

Про це заявила канцлерка Німеччини Ангела Меркель під час спільної прес-конференції з президентом України Володимиром Зеленським, передає Depo.ua.

За її словами, міністр закордонних справ Німеччини Гайко Маас не прилетить на саміт "Кримської платформи" у зв'язку з ситуацією в Афганістані, а замість нього приїде міністр економіки і енергетики.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили, що Німеччина змінює свого представника на саміті "Кримської платформи". Зазначалося, що глава МЗС Німеччини Гайко Маас змушений був відмовитися від участі в заході через напружену ситуацію в Афганістані. 

Раніше секретар РНБО Олексій Данілов на брифінгу заявив, що Росія продовжує воювати із "Кримською платформою" по усій планеті, намагаючись зменшити кількість учасників саміту. За його словами, під тиском Росії одна країна відмовилася від участі у "Кримській платформі". Загалом участь у саміті візьмуть представники 44 країн світу

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme