Меркель закликала посилити карантин у Німеччині

В. о. канцлера Німеччини Ангела Меркель закликала посилити коронавірусні обмеження в країні
 

Журналіст відділу новин
Меркель закликала посилити карантин у Ні…
Фото: ЕРА

На думку Меркель, останній сплеск COVID-19 гірший, аніж всі попередні.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Bloomberg.

"Меркель на зустрічі з представниками своєї Християнсько-демократичної партії назвала ситуацію з коронавірусом в Німеччині "вкрай драматичною". Канцлер попередила, що лікарні в країні скоро будуть переповнені, якщо не буде зупинена четверта хвиля вірусу", – пише агентство.

Джерело агентства також зазначають, що в ході зустрічі Меркель закликала посилити коронавірусні обмеження, щоб стримати поширення інфекції. Інакше лікарні скоро будуть переповнені, якщо четверта хвиля вірусу не буде подолана.

"Меркель сказала, що багато громадян країни, схоже, не розуміють серйозності ситуації, і що однієї вакцинації буде недостатньо. Вона закликала 16 федеральних земель, які в основному самі визначають свою політику щодо обмеження пандемії, вже на цьому тижні посилити обмеження", – йдеться у повідомленні.

Bloomberg зазначає, що зростання заражень COVID-19 в Німеччині збільшується. За даними Національного інституту Роберта Коха, індекс захворюваності (число нових випадків коронавірусу на 100 тисяч осіб за тиждень) на 22 листопада становить 386,5, в минулу п'ятницю він становив 340,7.

Нагадаємо, у Європі спостерігається зростання захворюваності на COVID-19. За тиждень кількість нових випадків зараження COVID-19 зросла на 7%, а кількість смертей внаслідок ускладнень цієї хвороби – на 10%.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme