Meta (екс-Facebook) представила додаток на основі віртуальної реальності

Компанія Meta, яка раніше називалася Facebook, в рамках створення "метасвіту", представила додаток Horizon Worlds на основі віртуальної реальності
 

Журналіст відділу новин
Meta (екс-Facebook) представила додаток…
Фото: Meta

Користувачі додатку від Meta за допомогою гарнітури віртуальної реальності зможуть створити безногого "аватара", який буде гуляти в анімаційному віртуальному світі.

Про це інформує Depo.ua з посиланням на CNBC.

Зазначається, що в анімаційному віртуальному світі створені "аватари" матимуть можливість грати в ігри та взаємодіяти з "аватарами" інших користувачів.

Вхід в додаток буде можливим користувачам віком від 18 років у США й Канаді.

На відміну від раніше представленої бета-версії Horizon Worlds, зараз користувачам не потрібно отримувати запрошення, щоб увійти у додаток.

Як відомо, у жовтні, під час презентації "метасвіту", компанія Марка Цукерберга заявила, що планує інвестувати близько 10 млрд дол. упродовж наступного року для розробки технологій зі створення "метасвіту".

Нагадаємо, 28 жовтня генеральний директор компанії Facebook Марк Цукерберг оголосив про перейменування корпорації на Meta. За його словами, корпорація відтепер зосереджуватиметься на розробці нової розширеної віртуальної платформи. Її мета полягає в реалізації "метасвіту", заснованому на програмних продуктах, сервісах та пристроях, які відтворюватимуть віртуальну реальність.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme