Microsoft оголосила про створення свого метавсесвіту слідом за Facebook

У компанії Microsoft повідомили про створення власного метавсесвіту на тлі заяви Facebook

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Microsoft оголосила про створення свого…
Фото: Pixabay

Представники компанії пропонують своє бачення зустрічей доповненої та віртуальної реальності.

Нові функції Mesh for Teams дозволять підприємствам створити імерсивні простори для зустрічі співробітників, повідомляє Depo.ua із посиланням на Venture Beat

Зазначається, що новий сервіс дозволяє людям у різних місцях долучатися до спільного робочого простору за допомогою AR та VR.

За словами корпоративного віце-президента компанії Джеффа Тепера, Mesh ґрунтується на наявних функціях Teams, таких як режим Together та Перегляд доповідача (Presenter), які роблять віддалені відеозустрічі більш захопливими.

Уточнюється, що нова технологія буде запущена у тестовому режимі у першій половині 2022 року. При цьому, користувачі зможуть налаштувати свої аватари для стандартних зустрічей Teams. Водночас організації зможуть створювати простори – метавсесвіти.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що американська компанія Facebook планує впродовж наступних п'яти років найняти в Європейському Союзі 10 тисяч осіб для розробки віртуального світу. Йдеться про створення так званого метавсесвіту (metaverse) – віртуального простору, в якому користувачі Facebook перебуватимуть і спілкуватимуться.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme