UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Милованов назвав Данилюка брехуном і неадекватом та заперечив, що зняв його з конкурсу за вказівкою ОП

Радник голови Офісу президента Тимофій Милованов заперечив інформацію, що його зняли з конкурсу на посаду директора Бюро економічної безпеки (БЕБ) за вказівкою Офісу президента
 

Журналіст відділу новин
Милованов назвав Данилюка брехуном і неа…
Фото Тимофія Милованова

Екс-секретаря РНБО Олександра Данилюка, який поширює таку інформацію, Милованов назвав брехуном.

Про це Тимофій Милованов написав у Facebook, інформує Depo.ua.

"Олександр Данилюк бреше. Я не говорив що була вказівка Офіса зняти Данилюка. Навпаки, я сказав що це рішення комісії – зняти 11 кандидатів. Рішення готувала робоча група на основі закону.  Комісія затвердила це рішення", – написав Милованов.

За його словами, коли Данилюк дізнався, що це було рішення незалежне від Офісу президента і що Милованов особисто вважає це рішення правильним, то він оскаженів і почав звинувачувати Милованова в порушенні закону.

"Я попросив його не переходити на особистості і не політизувати процес. А просто навчитись заповнювати документи. І далі іти в суд. Після цього Данилюк звинуватив мене в співпраці з владою. Я нагадав йому як він працював і отримував гроші від Януковича. Данилюку не було що відповісти і він перейшов до фізичного насильства", – написав свою версію подій Милованов.

Також Милованов назвав Данилюка "гопніком і позером", який застосовує фізичний та моральний тиск і нічим не відрізняється від Януковича або Коломойського, бо застосовує ті ж самі методи.

"Данилюка не цікавить доля України, а тільки своє его і влада. Більше того, він зрадник. Він зрадив всі команди з якими працював – Януковича, потім Порошенка, пізніше Зеленського. … Данилюк неадекватна людина, яку і близько не можна допускати до влади або державної служби", – підсумував радник голови Офісу президента.

Милованов назвав Данилюка брехуном і неадекватом

Нагадаємо, 30 липня ЗМІ написали, що Тимофій Милованов побився із Олександром Данилюком на його дні народженні.

31 липня Тимофій Милованов підтвердив, що прийшов на святкування дня народження Олександра Данилюка, де побився з іменинником.

Згодом Олександр Данилюк заявив, що в особистій розмові Тимофій Милованов визнав, що виконав вказівку від Офісу президента – зняти його з конкурсу на посаду директора БЕБ у будь-який спосіб.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme