Міноборони Росії розважало дітей-сиріт катанням на пусковій установці ядерних балістичних ракет

Міністерство оборони Росії покатало дітей-сиріт із Чернцької школи-інтернату в Іванівській області на навчальній пусковій установці комплексу "Ярс" - міжконтинентальної балістичної ракети з ядерним боєзарядом

Тарас Паньо
Журналіст відділу міжнародної політики
Міноборони Росії розважало дітей-сиріт к…
Wikipedia, російська твердопаливна міжконтинентальна балістична ракета "Ярс"

Це відбулося за кілька днів після того, як на новорічному зібранні російських чиновників президент Росії Володимир Путін потішив присутніх детальним звітом про успішний залповий пуск гіперзвукових крилатих ракет "Циркон".

"Це було зроблено як новорічний подарунок", — повідомляється на сайті російського відомства про незвичну розвагу для дітей-сиріт.

У рамках акції "Ялинка бажань" у 2021 році російське міністерство оборони катає дітей на танках, переодягає їх у каски та бронежилети військової поліції. Для 14-річної дівчинки зі Ставрополя організували стрільбу по мішенях у десантно-штурмовому козацькому полку. Про всі ці акції звітують на сайті російського Міноборони.

Втім, не всі російські військові розважають дітей. Оскільки, як повідомляла РНБО, на даний момент біля кордонів України на відстані 200 км знаходиться 122 тисячі російських військових, на відстані 400 км – 143,5 тисячі.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme