Мінцифри запустило виклики до суду через "Дію"

У Міністерстві цифрової трансформації запустили бета-тестування повідомлень про судові засідання через застосунок "Дія"

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Мінцифри запустило виклики до суду через…
Фото: Telegram-канал Михайла Федорова

За словами глави відомства Михайла Федорова, ця функція "Дії" дозволить українцям не пропустити судове засідання, про яке суд повідомляє звичайною поштою.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Telegram-канал Федорова.

"Запустили бета-тест повідомлень про судові засідання, які стосуються вас. Ще більше працюємо над захистом українців. Турбуємося, щоб ви не пропустили нічого важливого. Тепер не буде випадків, коли суд надсилає вам судове повідомлення звичайною поштою, а ви про це вперше чуєте. Завдяки повідомленням "Дії" ви будете поінформовані вчасно", – йдеться у повідомленні.

Міністр додав, що багато людей були в ситуаціях, коли вони не знали про слухання справи в суді. Функція в "Дії" дозволить українцям заздалегідь отримати повідомлення про суть судової суперечки та роль в засіданні.

"Програму оновлювати не потрібно. Увімкніть у налаштуваннях опцію "Дозволити повідомлення". Ще більше можливостей у "Дії" для вашої зручності", – резюмував Федоров.

Нагадаємо, у "Дії" з першого грудня стало можливо змінити місце проживання онлайн. Оформити нове місце прописки можна буде за добу без бюрократичних процедур і відвідування держустанов.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme