Мітингарі з Майдану прибули до Офісу президента: Почалася велика тиснява (ФОТО)

Учасники акції на Майдані Незалежності з вимогою звільнити голову Офісу президента Андрія Єрмака прибули на Банкову до будівлі ОП

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Мітингарі з Майдану прибули до Офісу пре…
Фото: Depo.ua

Біля воріт на Банкову перебуває велика кількість правоохоронців.

Про це повідомляє кореспондент Depo.ua з місця події.

Зауважимо, людей на Майдані та в напрямку до Банкової стає дедалі більше. Правоохоронці не пропускають людей до будівлі ОП без поверхневого огляду. Активісти просили, аби їх просто пропустили, через що почалася велика тиснява. Попри тисняву, сутичок не виникало. Мітингарі співають гімн України.

В один момент працівники поліції почали різко відтісняти натовп. Мітингарі кричать: "Ганьба". За попередньою інформацією одного з мітингарів повалили на землю.

Учасники акції на Майдані Незалежності з вимогою звільнити голову Офісу президента Андрія Єрмака прибули на Банкову до будівлі ОПУчасники акції на Майдані Незалежності з вимогою звільнити голову Офісу президента Андрія Єрмака прибули на Банкову до будівлі ОПМітингарі прямують на Банкову з вимогою імпічменту ЗеленськогоМітингарі з Майдану рухаються до Офісу президента: Почалася велика тиснява (ФОТО)Мітингарі з Майдану прибули до Офісу президента: Почалася велика тиснява (ФОТО)Учасники акції на Майдані Незалежності з вимогою звільнити голову Офісу президента Андрія Єрмака прибули на Банкову до будівлі ОПСутички мітингарів та поліцейських на Банковій 21 листопада

Фото: Depo.ua

Зауважимо, мітингарі почали збиратися на Майдані о 17:00 у межах пам'ятної ходи та панахиди за загиблими героями Небесної сотні та воїнами-захисниками України.

Нагадаємо, що 17 листопада Міжнародна група розслідувачів Bellingcat опублікувала першу частину розслідування про спецоперацію із затримання "вагнерівців". Спецоперація під назвою "Авеню" мала завершитися примусовою посадкою літака з бойовиками "Вагнера" в Україні. Однак в останній момент розвідники зустрілися з політичним керівництвом і операцію "перенесли". Стало відомо, що саме голова ОП Андрій Єрмак запропонував відкласти операцію на тиждень. Він розповів подробиці розмови з Єрмаком про перенесення операції по "вагнерівцях"

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme