Молода заміна Кабаєвій? ЗМІ показали фото нової 19-річної коханки Путіна – вона співає йому оди і лякає журналістів "зв'язками"

Журналісти "Секретних матеріалів" розповіли про нову ймовірну пасію президента Росії Володимира Путіна

Журналіст стрічки новин
Молода заміна Кабаєвій? ЗМІ показали фот…
Колаж Depo.ua

За традицією, вона теж фігуристка, але їй лише 19. Також дівчину звуть Аліна, як і Кабаєву, яку вже давно називають таємною дружиною Путіна.

Про це пише Depo.ua із посиланням на відео, яке опублікували журналісти.

За інформацією "Секретних матеріалів", російському президенту також приписували роман ще з однією спортсменкою – боксеркою Наталією Рагозіною. Однак цього разу його новою фавориткою називають фігуристку Аліну Загітову.

Путін з новою коханкою

Японський політолог Іцуро Накамура упевнений, що дівчина хоче вийти заміж Путіна. Вона навіть конфліктувала з журналістом Русланом Імамовим, який сфотографував її на хокейному матчі – фігуристка зажадала видалити всі знімки з нею. Вона пригрозила "усіх засудити, під'єднавши свої зв'язки". 

Японський професор певен, що Загітова говорила саме про зв'язки з Путіним. За його словами, вони вітають один одного з днем народження, а сама фігуристка публікує фото з Путіним у власних соцмережах, й навіть присвячує оди російському президенту.

"Схоже, Аліні Кабаєвій потрібно напружитись, адже підростає молода й доволі напориста заміна, яка запросто може відправити Кабаєву у відставку й зайняти її місце", - підсумували журналісти.

Нагадаємо, у серпні Кабаєва вперше за довгий час з'явилася на ТБ і засвітила обручку. Західні ЗМІ раніше писали, що вже довгий час президент Росії живе з Аліною, яка навіть встигла народити йому дитину. Наразі дитині Путіна від Кабаєвої шість років. Преса знайшла чимало матеріальних підтверджень тому, що Кабаєву і усю її родину спонсорує безпосередньо Путін. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme