На Банковій заявили, що Росія взагалі не розуміє настрої в Україні

Радник голови ОП Михайло Подоляк прокоментував чутки про можливу появу у Мінську екс-президента України Віктора Януковича

Журналіст відділу новин
На Банковій заявили, що Росія взагалі не…
Михайло Подоляк. Фото: Скріншот

За словами Подоляка, російські окупанти геть не розуміють ситуації та настроїв в Україні, якщо вони справді вирішили зробити ставку на Януковича.

Так само, зазначив Подоляк, і з "масовими зустрічами з квітами", які обіцяли окупантам, передає Depo.ua із посиланням на LB.ua.

"Повна відсутність розуміння, що за країна. Жодної об'єктивної аналітики в росіян ніколи не було - звідси такі вбивчі рішення. З цього ряду – пропагандистські розповіді про "масові зустрічі російських танків квітами". Насправді жодних, навіть одиничних "зустрічей" немає - тільки ненависть, найжорстокіше знищення цих самих танків і навіть масові спроби зупинити бронетехніку своїми тілами", – заявив радник голови ОП.

Також він назвав Януковича повним політичним трупом. "Настільки давній аутсайдер із токсичною репутацією, що згадка його прізвища звучить навіть якось зухвало. Безперечно, спровокує тільки ще більший опір. Як, до речі, і прізвища Медведчука з Мураєвим", – упевнений Подоляк.

Нагадаємо, раніше у пресі з'явилася неперевірена інформація, що Кремль планує оголосити Януковича президентом України.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme