На Бурштинській ТЕС сталася аварія, травмовані четверо працівників

У неділю, 28 листопада, ввечері на виробничій території "ДТЕК Бурштинська ТЕС" сталася аварія

Редактор стрічки новин
На Бурштинській ТЕС сталася аварія, трав…
Фото: ДТЕК Бурштинська ТЕС/Facebook

Внаслідок аварії на Бурштинській ТЕС постраждало четверо людей.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Facebook-сторінку Бурштинської ТЕС.

Зазначається, що о 21:20 під час роботи 7 енергоблоку Бурштинської ТЕС попередньо через розрив екранної труби на котлі стався викид гарячої пароводяної суміші і газів з топки котла. Двоє працівників Бурштинської ТЕС та двоє працівників "Галременерго", які знаходились на цьому блоці, отримали опіки.

"Цим робітникам було терміново надано першу допомогу та доставлено до лікарні. Наразі стан людей оцінюється медиками як стабільний. Причини і обставини нещасного випадку встановлюються. Підприємство надасть потерпілим працівникам всю необхідну допомогу", – йдеться у повіджомленні.

Через викид суміші і газу блок №7 відключено від мережі. Відключення блоку не вплинуло на тепло- і енергопостачання регіону.

Зараз станція працює в складі семи енергоблоків загальною потужністю 1172 МВт. Бурштинська ТЕС координує свої дії з "Укренерго". Для компенсації потужності готується до запуску блок №4. 

Дтек про аварію на бурштинській тес 28 листопада 2021

Нагадаємо, що 18 серпня виникла пожежа на Бурштинській ТЕС. Пожежа сталася у маслобаку в котлотурбінному цеху блок № 3 Бурштинської ТЕС та супроводжувалась руйнуванням будівельних конструкцій та сильним задимленням. Під час гасіння пожежі існувала постійна загроза вибуху.

Читайте також: В енергетичній облозі: Що робить українська влада аби не допустити віялових відключень

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme