На годину запитань до уряду запросили Шмигаля та двох міністрів

Нардепи запросили на годину запитань до уряду у Верховній Раді в п'ятницю, 18 лютого, прем'єр-міністра Дениса Шмигаля та ще двох міністрів

Журналіст стрічки новин

Йдеться про міністра фінансів Сергія Марченка та міністра оборони Олексія Резнікова.

Про це спікер парламенту Руслан Стефанчук заявив під час засідання погоджувальної ради, передає Depo.ua.

"Не буде заперечень, якщо ми отримаємо інформацію від міністра фінансів і міністра оборони і, мабуть, прем‘єр-міністра щодо забезпечення фінансовими ресурсами питань, які потребують нагального вирішення, а також питань обороноздатності країни?" – Запитав спікер парламенту.

Нардепи відповідну пропозицію одноголосно підтримали.

Стефанчук додав, що година запитань до уряду проходитиме у форматі – по 20 хвилин для трьох доповідей, 21 хвилина для запитань від представників депутатських фракцій і груп, 30 хвилин для запитання до уряду.

"Це буде фактично дві години запитань до уряду, як це було минулого тижня, тому що ситуація така, що ми маємо тримати комунікацію з урядом і отримувати нагальну інформацію", – пояснив спікер.

Нагадаємо, на годину запитань до уряду 28 січня народні депутати запрошували Шмигаля, Резнікова та міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка. Тоді вони відзвітували про ситуацію у своєму секторі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme