У Раду з доповіддю кличуть міністрів оборони та охорони здоров'я

У Верховній Раді визначилися, хто з міністрів виступить із доповіддю під час години запитань до уряду

Редактор стрічки новин
У Раду з доповіддю кличуть міністрів обо…
Фото: Денис Шмигаль/Facebook

Народні депутати запросили виступити на годині запитань до уряду у п'ятницю, 28 січня, прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, міністра оборони Олексія Резнікова та міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка.

Відповідне рішення було ухвалено сьогодні, 24 січня, під час засідання погоджувальної ради, передає Depo.ua.

Зокрема, від міністра оборони очікують інформацію щодо ситуації на українсько-російському кордоні, від міністра охорони здоров'я – інформації щодо подолання пандемії коронавірусу, а від прем'єр-міністра – інформацію щодо енергетичної безпеки України.

Нагадаємо, сьогодні, 24 січня, фракція "Слуга народу" збереться на засідання. На засідання фракції запрошено міністра оборони Олексія Резнікова, головнокомандувача ЗСУ Валерія Залежного та командувача Сил тероборони Юрія Галушкіна.

дещо раніше у парламенті заявили, що в Україні вже триває розробка особливого плану поведінки у разі розширення військової агресії Росії. Член комітету ВРУ з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, народний депутат від "Слуги народу" Федір Веніславський заявив, що Інструкції щодо дій мирного населення при можливому нападі Росії напрацьовуються. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme