На Івано-Франківщині "Велике будівництво" відновило понад 30 км "Золотої підкови Карпат"

У 2021 році в Івано-Франківській області на дорозі Р-24 Татарів – Кам'янець-Подільський за програмою Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" було відремонтовано 31,5 км

Журналіст відділу новин
На Івано-Франківщині "Велике будівництво…

Ця траса проходить через кілька національних та регіональних природних парків та збігається з туристичним маршрутом "Золота підкова Карпат".

Про це у Facebook повідомила Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

Так, дорожнє покриття було відновлено у Надвірнянському, Верховинському та Коломийському районах.

Зокрема, верхній шар асфальтобетону був укладений на відрізках від Ворохти до Кривопільського перевалу, в селі Кривопілля, від кільця у Шепарівцях до примикання до дороги Н-10 Стрий – Мамалига, від Ценяви до Підгайчиків, у Старому Гвіздці, Гвіздці і перед Чернятином.

А у Мишині та Стопчатові було покладено вирівнюючий шар крупнозернистого асфальтобетону.

Під час ремонтних робіт було встановлено також 3680 погонних метрів бар'єрної та перильної огорожі та 5300 метрів кромкових лотків, обладнано заїзні кишені для громадського транспорту та примикання до бокових вулиць.

У Ценяві, Підгайчиках, Старому Гвіздці, Гвіздці, Берем’янах, Чернятині, Городенці та Котиківці дорожники облаштували тротуари, пішохідні доріжки та системи водовідведення.

Цього року на дорозі Р-24 роботи продовжаться. Підрядник має укласти верхній шар ЩМА у селах Мишин, Стопчатів та від Котиківки до Семаківців, а також замінити дорожні знаки, зміцнити узбіччя та обладнати зони відпочинку для автомобілістів у Коломийському та Косівському районах.

Нагадаємо, з початку реалізації програми Володимира Зеленського "Велике будівництво" в Україні було збудовано та відновлено вже понад 14 000 км, що відповідає понад 40% усієї мережі основних доріг.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme