"На місце!": Ковальчук зі "Слуги народу" образив Ірину Геращенко (ВІДЕО)

"Слуга" Олександр Ковальчук під час парламентського засідання грубо звернувся до своєї колеги – опозиційної народної депутатки Ірини Геращенко 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
"На місце!": Ковальчук зі "Слуги народу"…
Фото: сайт партії "Слуга народу"

Ковальчук образив парламентарку від "Європейської Солідарності" тим, що підвищив на неї голос. Також його звертання до колеги мало такий вигляд, ніби він віддає команду домашній тварині.

Відео інциденту розмістив нардеп від "ЄС" Олексій Гончаренко у своєму Telegram-каналі, передає Depo.ua.

На кадрах видно, як Ірина Геращенко підійшла до президії у сесійній залі. Там уже сидів Ковальчук, який наразі обіймає посаду заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики.

Так, як більшість народних обранців у цей момент вставали зі своїх робочих місць, ходили по залі та голосно розмовляли, запис голосів вийшов нерозбірливим. Але на відео чути, що Геращенко вимовила фразу "За консультацією".

У відповідь Ковальчук голосно вигукнув в обличчя жінці "На місце"!

Гончаренко додав, що "слузі" все ж таки довелося просити вибачення за свою поведінку й робити це перед усіма парламентарями, а не лише перед Іриною Геращенко особисто.

Нагадаємо, раніше через те, що "слуга" Третьякова образила загиблого нардепа Полякова, її відсторонили від роботи. Нардеп у партійному чаті відреагувала на смерть колеги словами "одним ворогом менше". 

Довідка: Олександр Ковальчук народився 5 лютого 1974 року в місті Новоград-Волинський Житомирської області. Закінчив коледж Каяхога (Клівленд, США)  за спеціальністю "Іноземні мови та соціальна сфера", навчально-практичний курс в галузі сільського господарства "MAST International Program" в Університеті Міннесоти (Міннеаполіс, США), а також – Львівську комерційну академію за спеціальністю "Економіка та фінанси". Голова правління, співзасновник ГО "Платформа взаємодій "ПРОСТІР".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme