На мітингу ОПЗЖ під Радою невідома роздавала гроші (ФОТО, ВІДЕО)

У четвер, 9 вересня, під стінами Верховної Ради на мітинг зібралися активісти політичної партії "Опозиційна платформа - За життя". Під час заходу організатори роздавали людям гроші

Журналіст стрічки новин

Як повідомили у самій політсилі, активісти вийшли на мітинг, щоб "висловити свій протест проти тиску влади на опозицію".

Водночас організатори мітингу не лише закликали голосувати за ОПЗЖ, а й роздавали гроші людям, які прийшли на захід. Джерела Depo.ua зафіксували факт передачі коштів й надали журналістам відповідні фото- та відеодокази.

на мітингу ОПЗЖ роздають гроші

корупція на мітингу ОПЗЖ

У самій політсилі повідомляли, що на мітингу присутні жителі Закарпаття, Харкова, Прилук, Чернігова та інших регіонів і міст України. Ймовірно, що саме коштами партія приманила людей, аби ті приїхали до столиці задля її підтримки.

Нагадаємо, що ОПЗЖ часто проводить мітинги під будівлею парламенту. Влітку вони також виходили на акцію, яка пройшла майже одночасно з протестом прихильників РПЦ в Україні проти візиту Патріарха Варфоломія. Тоді ж стався кумедний інцидент: коментуючи обидва протести, глава держави Володимир Зеленський переплутав прихильників РПЦ з мітингарями ОПЗЖ.

"Дивіться, що сьогодні під Верховною Радою. Мені просто дуже шкода. Там бабусі і діти. У жовтих кєпочках ОПЗЖ. Щось там у церкві знову не те. І так випадково всі цим питанням переймаються, що тисячі бабусь прийшли в жовтих кепочках ОПЗЖ", – сказав Зеленський. 

Тоді ж прихильники РПЦ в Україні обурилися і навіть запустили низку тегів у соцмережах, на кшталт #бабулі_в_кєпочках, #жовті_кєпочкі, висловлюючи при цьому зневагу до президента.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme