На планеті виявили місце, де ніхто не хворів на коронавірус

На Землі залишилося місце, де до останнього часу жодна людина не хворіла на коронавірус. Це – Острови Кука 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
На планеті виявили місце, де ніхто не хв…
Фото: Рixabay

Проте, днями тут почали готуватися прийняти перших людей з підтвердженим діагнозом COVID-19. Адже позитивний результат тесту виявився у туриста, який повернувся в Нову Зеландію після відпустки в острівній локації.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на CNN Travel

Мандрівник з Нової Зеландії провів вісім днів у спільноті та отримав позитивний результат на Омікрон після повернення додому минулого тижня.

"Ймовірно, що людина... була заразною, перебуваючи тут, і ще ймовірно, що вірус знаходиться в нашій громаді", – сказав прем'єр-міністр Марк Браун.

Зауважимо, що Острови Кука відновили безкарантинні подорожі з Новою Зеландією місяць тому. До цього часу острівна країна перебувала у добровільній ізоляції через пандемію коронавірусу. 

Офіційні дані показують, що 99,6% з приблизно 17 тисяч людей у цій ​​острівній країні мають подвійну вакцинацію. Це стосується і підлітків, які старше 12 років.

Нагадаємо, що за минулу добу в Україні додалося майже 30 тисяч нових COVID-хворих. Також за попередню добу зафіксували 305 летальних випадків внаслідок ускладнень коронавірусу. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme