UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Росії переконують, що Кремль не зацікавлений у вторгненні в Україну

Посол Росії в США Анатолій Антонов переконує, що вторгнення російських військ на територію України не входить до інтересів Москви

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
На Росії переконують, що Кремль не зацік…
Фото: Pixabay

За його словами, нова російська інтервенція на територію України неможлива.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на росЗМІ.

"Росія не збирається ні на кого нападати. Нам це не потрібно, нам це невигідно. Це не відповідає нашим інтересам", – наголосив він.

Посол зазначив, що США та НАТО ігнорують вимоги щодо "гарантій безпеки" та зводять всі питання до ситуації навколо України.

"В Америці намагаються звести всі наявні сьогодні проблеми до України... Я вважаю, що це абсолютно неправильно, це спроба загасати справжній стан справ", – додав Антонов.

Зауважимо, напередодні речник прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона повідомив, що уряд країни переконаний у прагненні Росії створити привід для вторгнення на територію України.

Нагадаємо, 3 лютого американські ЗМІ з посиланням на джерело у Держдепартаменті США повідомили, що розвідка США викрила плани Росії щодо сфабрикування приводу для вторгнення на територію України.

На Росії істерично відреагувала на інформацію США про підготовку фейкового відео щодо України. Зокрема, міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров назвав ці звинувачення "маячнею".

Своєю чергою прес-секретар президента Росії Путіна Дмитро Пєсков закликав не вірити на слово Держдепу у питаннях звинувачень на адресу Росії.

4 лютого міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що США заздалегідь попередили Україну про підготовку Росією фейкового відео із нападом Збройних сил на Донбас.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme