На росії взялися лякати Україну новими "нещадними" ударами (ВІДЕО)

У Міністерві оборони так званої російської федерації анонсували нові "нещадні" удари по підприємствах оборонно-промислового комплексу України

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
На росії взялися лякати Україну новими "…
Скріншот

Окрім цього окупанти погрожують бомбити місця перебування "іноземних найманців".

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу Міноборони росії.

"Усі місця перебування іноземних найманців в Україні нам відомі. По них і надалі будуть завдаватися точкові удари, подібні до знищення 13 березня навчальних центрів у населеному пункті Старичі та на військовому полігоні Яворівський… Жодної пощади найманцям не буде, де б на території України вони не перебували", – заявили в міністерстві.

Зокрема, росіяни звинуватили Україну в ударі по Донецьку 14 березня, попри інформацію нашого Міноборони, що ракета однозначно належить окупантам.

"У відповідь на ці дії, Збройні сили росії вживуть оперативних заходів щодо виведення з ладу підприємств оборонно-промислового комплексу України, які здійснюють виробництво, ремонт та відновлення озброєнь, які націоналісти використовують для скоєння військових злочинів. Закликаємо громадян України, які працюють на цих підприємствах, а також мешканців прилеглих житлових будинків, залишити потенційно небезпечні зони", – наголосили в російському відомстві.

Нагадаємо, вранці 13 березня російські військові здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки, що у Яворівському районі на Львівщині. 

Авіаудар здійснили з акваторії Чорного та Азовського морів. Літаки підняли в аеропорту Саратово. В цілому окупанти випустили понад 30 ракет. Спрацювала українська система протиповітряної оборони. Частину ракет було збито в повітрі.

На думку радника голови МВС Вадима Денисенка, атакуючи об'єкти у Західній Україні, ворог намагається деморалізувати українців. Показати, буцімто в Україні немає безпечних місць.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme