На Росії заявляють про "ліквідацію української ДРГ", яка проникла на територію РФ

У прес-службі Південного військового округу РФ повідомили, що спільними діями військових та прикордонників нібито вдалося знищити дві бойові машини української армії
 

Журналіст відділу новин
На Росії заявляють про "ліквідацію украї…
Фото: МО РФ

Повідомляється про п'ятьох знищених українських військовослужбовців, тоді як серед росіян потерпілих немає.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на росЗМІ.

У Південному військовому окрузі РФ стверджують, що на територію Росії нібито в'їхали два бойові транспортні засоби ЗСУ, які вдалося підбити. Внаслідок чого нібито було знищено п'ять українських військовослужбовців, тоді як серед росіян потерпілих немає.

"Підрозділ Південного військового округу спільно з прикордонним нарядом ФСБ Росії запобіг порушенню державного кордону Росії диверсійно-розвідувальної групи з території України", – наводять повідомлення прес-служби росЗМІ.

На Росії заявляють про "ліквідацію української ДРГ"

Нагадаємо, 21 лютого ФСБ РФ звинуватило Україну в обстрілі прикордонного пункту Російської Федерації. 

Згодом секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що Україна немає жодного відношення до цієї ситуації. Він наголосив, що наші військові можуть вести вогонь у відповідь тільки у випадку, якщо є загроза життю наших військових.

А у прес-службі ООС заявили, що попри заяви російських ЗМІ про наступ української армії та загострення ситуації біля спільного кордону, підрозділи ЗСУ залишаються на своїх позиціях, дотримуються Мінських домовленостей та не проводять жодних наступальних дій

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme