На телеканалі "Рада" "раптово помер" Стефанчук: Соцмережі порівняли з Бубліковим

В ефірі парламентського телеканалу "Рада" випадково "поховали" спікера Верховної Ради Руслана Стефанчука

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
На телеканалі "Рада" "раптово помер" Сте…
Фото: Facebook "Слуги народу"

Курйоз трапився через повідомлення про смерть голови Європарламенту Давида Сассолі, під час якого на екран додали фото Стефанчука та його слова скорботи, але не прибрали напис "раптово помер"

Інцидент трапився під час прямої трансляції на телеканалі "Рада", пише Depo.ua.

"Пішов з життя справжній друг України, президент Європарламенту, Давид-Марія Сассолі. Під час російської ескалації на кордонах України навесні 2021 року він закликав Російську Федерацію зробити крок назад. А також неодноразово наполягав на санкціях проти Росії та Білорусі. Висловлюю щире співчуття рідним, близьким і всім друзям. Вічна пам'ять", – йдеться у коментарі Стефанчука щодо смерті Сассолі.

В ефірі парламентського телеканалу "Рада" випадково "поховали" спікера Верховної Ради Руслана Стефанчука

Вочевидь, курйоз виявився технічною помилкою. Зауважимо, що Стефанчук насправді не помер. Втім, соцмережі вже встигли відреагувати на інцидент з гумором та порівняли спікера парламенту з Бубліковим із радянського фільму "Службовий роман", якого помилково назвали мертвим.

На телеканалі "Рада" "раптово помер" Стефанчук: Соцмережі реагуютьВ ефірі парламентського телеканалу "Рада" випадково "поховали" спікера Верховної Ради Руслана Стефанчука

Нагадаємо, дещо раніше в ефірі оновленого телеканалу "Рада" "експертка" Інна Силантьєва назвала протестувальників у Казахстані "добре навченими терористами". У коментарях під відео громадськість обурилась тому, що за кошти платників податків на державному телеканалі звучить кремлівська риторика.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme