Загинув екс-нардеп Євген Дейдей

34-річний народний депутат України VIII скликання Євген Дейдей загинув

Журналіст відділу новин
Загинув екс-нардеп Євген Дейдей…
Фото: Facebook Євгена Дейдея

Про подробиці загибелі молодого чоловіка наразі не повідомляється.

Про смерть Дейдея повідомила його дружина Дарина в Instagram, передає Depo.ua.

"Мій Євгеніє Дейдей, я дуже люблю тебе. Ти ж присягався бути зі мною до кінця життя. Я не знаю, що робити тепер. Не знаю, як мені тепер жити. Я знаю тільки те, що я любитиму тебе до моєї смерті й назавжди залишуся твоєю дружиною", – йдеться у дописі.

На війні загинув екс-нардеп з Одещини Дейдей

Нагадаємо, 7 березня стало відомо, що в боях під Києвом помер нардеп VIII скликання. У бою з російськими окупантами в Пущі Водиці загинув Олександр Марченко.

Довідка: Євген Дейдей народився 12 червня 1987 року в м. Рені на Одещині.

У 2014 році Дейдей став координатором батальйону патрульної служби міліції спеціального призначення "Київ-1" Головного управління МВС України в Києві. 10 вересня 2014 року на з'їзді партії "Народний фронт" разом з іншими командирами добровольчих батальйонів був включений до складу Військової ради України.

Того самого року був обраний до Верховної Ради України (VIII скликання) за списком партії "Народний фронт". У березні 2015-го став членом міжфракційного депутатського об'єднання "Депутатський контроль".

На початку 2018 року Євген Дейдей розлучився зі своєю першою дружиною Інгою. 14 травня того самого року Дейдей одружився вдруге. Його новою дружиною стала дочка прокурора Вікторії Кравчук – Дарія Лєдовських.

14 січня 2019 року в пари народився первісток – син Денис

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme