НАБУ та САП викрили співробітника СБУ на хабарі у $60 тисяч

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура спіймали співробітника Служби безпеки, який вимагав та одержав 60 тисяч доларів хабаря

Журналіст відділу новин
НАБУ та САП викрили співробітника СБУ на…
Затримання співробітника СБУ

Про це повідомляє НАБУ, передає Depo.ua.

Ідеться про оперативного співробітника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки СБУ. Він нібито хотів хабаря за сприяння у поверненні техніки, яку вилучили в межах розслідування викрадення електроенергії на сході України. Також за ці гроші він обіцяв не перешкоджати у веденні бізнесу, кажуть правоохоронці.

У НАБУ розповідають, що цю техніку правоохоронці вилучили минулого тижня. Після цього співробітник СБУ зробив "пропозицію" підприємцю-власнику техніки, а той про це розповів НАБУ. Зловмисника затримали. Наразі йому готуються повідомити про підозру.

Викриття співробітника СБУ провели за сприяння Головного управління внутрішньої безпеки СБУ.

Центр протидії корупції зазначає, що цей випадок пов'язаний із повідомленням СБУ про ліквідацію підпільної криптоферми. Так, 19 липня спецслужба відзвітувала, що припинила роботу ферми, яка нібито викрадала електроенергію на прифронтових територіях сходу України.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme