"Нагадує Крим". Джамала розповіла, що довело її до сліз на Сицилії

Українська співачка Джамала показала фото з відпочинку на Сицилії

"Нагадує Крим". Джамала розповіла, що до…
Фото: Instagram/Джамала

 

Про відпочинок на італійському острові Джамала розповіла на своїй сторінці в Instagram, пише Depo.ua.

"Це трапилось зі мною випадково. В це важко повірити, але, напевно, сама доля підштовхнула мене опинитися тут. Я завжди мріяла подивитися Сицилію. Відчувала щось споріднене з цим місцем", – написала вона.

"А ще і переглянуте кіно: дуже крутий, загадковий, яскравий серіал "Білий лотос" та італійський фільм "Смак до життя", в якому головний герой родом із Сицилії", — продовжила вона.

За словами Джамали, подруга забронювала їй готель. Співачка навіть не знала місто, в яке їхала.

"Прокидаюсь у раю. Пташки співають, море кришталево чисте. І ці пурпурові камінці мене просто вражають, вони як з обкладинки альбому Qırım. Тільки наступного дня сіла на екскурсійний катер і ось через 5 хвилин бачу наче знайомі місця. Кажуть: "А ось в цьому готелі знімали "Білий Лотос". Ого, оце я натрапила! А далі три дні, як у сні", — поділилася вона.

Саме в таких місцях, каже Джамала, вона б хотіла співати свій альбом QIRIM із симфонічним оркестром – просто неба.  

"Плачу. Плачу, бо я розумію, що люди не так вже і далеко від нас в місці, яке насправді мені нагадує Крим, роблять прекрасні вистави, артфестивалі (днями буде ще фестиваль джазу) використовують руїни для прекрасного, а водночас наш сусід, який роками вплутувався своїм паразитним корінням в наше життя, робить руїни з історичних місць у твоєму домі. Звичайно, це місце, в яке хочеться повернутися. І часу недостатньо, щоб розкрити Сицилію, але мені б точно хотілося, щоб цю красу побачили всі", — зізналася артистка.

Нагадаємо, співачка Камалія повернулася в Україну.

 

 

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme