Напад на радника Венедіктової: У МВС вважають, що інцидент не був спланованим

У Міністерстві внутрішніх справ вважають, що напад на радника генерального прокурора Зураба Адеішвілі не був спланований

Журналіст стрічки новин
Напад на радника Венедіктової: У МВС вва…
Фото: Вікіпедія

За словами заступника глави МВС Євгенія Єніна, такий висновок зробили тому, що удари, яких завдавали раднику генерального прокурора Зурабу Адеішвілі, не були професійними.

Про це він сказав це в ефірі телеканалу "Рада", інформує Depo.ua.

"Ми знайшли одного з нападників. Ним виявився 34-річний іноземець. Йому вже повідомлено про підозру в хуліганстві за частиною 4 статті 296 ККУ. Наразі ми продовжуємо розшукувати його спільників, і за нашою інформацією, вони не перетинали кордон, і саме тому є буквально справою часу, коли вони будуть затримані", – зазначив заступник міністра.

За словами Єніна, умисел у злочинців, імовірно, виник спонтанно.

"Щобільше, зазначу, що удари, яких завдавали правопорушники, не були професійними", – повідомив він.

Водночас він не підтвердив інформацію зі ЗМІ, що нападники нібито спочатку запитали ім'я та прізвище постраждалого, а вже потім напали на нього, "оскільки ми говоримо про спонтанний характер нападу".

Нагадаємо, що інформація про напад на Адеішвілі надійшла до поліції Києва 7 лютого. Повідомлялося, що побили його четверо невідомих. Зловмисники накинулися на нього з кулаками та словами "Отримуй за наш народ!".

Дещо згодом генпрокурор Ірина Венедіктова, реагуючи на інцидент, закликала не спекулювати на цій темі. Вона додала, що люди, які беруть на себе відповідальність, повинні бути готові до наслідків, зокрема, й таких.

10 лютого правоохоронці затримали одного з нападників на Адеішвілі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme