Нардеп Безугла має зв’язки з проросійським олігархом та постійно генерує сумнівні законопроєкти , - ЗМІ

Нардеп Мар'яна Безугла за час своєї роботи запам'яталася низкою скандальних і провальних ініціатив, які відверто шкодять Україні, а також зв'язком з багатьма одіозними особами, серед яких проросійський "тютюновий король" Андрій Холодов.

Журналіст відділу новин
Нардеп Безугла має зв’язки з проросійськ…
Нардеп Мар'яна Безугла

Про це йдеться у статті "Апострофа", передає Depo.ua.

За даними видання, Безугла розпочала свою політичну кар'єру з підкупу виборців, про що під час передвиборчої кампанії 2019 року повідомляла низка ЗМІ.

В "Апострофі" нагадали, що до суду тоді справа не дійшла. Це пов'язували із заступництвом Безуглої з боку проросійського олігарха Андрія Холодова, відомого своїми близькими зв'язками з кумом Путіна Віктором Медведчуком.

ЗМІ пише, що вже будучи народним депутатом, Мар'яна Безугла запам'яталася низкою скандалів та дивних законопроєктів, деякі з яких викликали щире здивування в українців.

Як приклад, "Апостроф" наводить "відверто деморалізуючий" законопроєкт народного депутата, згідно з яким командири у ЗСУ отримували право вбивати солдатів "без суду та слідства".

Паралельно, Безугла вирушила до зони бойових дій. У виданні підкреслили, що політик виявилася не в змозі чітко пояснити, що вона там робить. Що, у свою чергу, викликало низку чуток щодо втручання нардепа у роботу Збройних сил України.

ЗМІ також нагадало, що раніше Мар'яна Безуглая розповіла, як ухилилася від своїх прямих обов'язків як народного депутата під час заходів НАТО та поїхала до Луганської області.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme