Нардеп Лерос заявив, що до нього ломились ДБРівці з врученням повістки за фак Зеленському

Народний депутат Гео Лерос повідомив, що сьогодні, 15 лютого, вранці до нього навідалися працівники Державного бюро розслідувань, щоб вручити повістку

Журналіст стрічки новин
Нардеп Лерос заявив, що до нього ломилис…
Фото: Telegram Гео Лероса

Повістку Леросу хотіли вручили за інцидент із середнім пальцем, який він показав президенту Володимиру Зеленському у Верховній Раді.

Про це він написав у Telegram, передає Depo.ua.

"Українці думають чи Путін нападе, а Зеленський продовжує спроби кинути мене за ґрати. 
Тільки що ДБРівці ломились до мене з врученням повістки за "середній палець"", – повідомив нардеп.

Він не вказав, чи отримав повістку.

ДБР прийшло з врученням повістки Леросу

Відомо, що 4 листопада 2021 року нардеп під час виступу з трибуни парламенту назвав президента Володимира Зеленського "зрадником". Президент не реагував на це, а голова Верховної Ради Руслан Стефанчук сказав, щоб Леросу відключили мікрофон, оскільки він говорив не за темою. Мікрофон відключили, тоді Лерос повернувся до президента і показав йому піднятий середній палець.

11 листопада народному депутату вручили дві підозри – у хуліганстві та у невиконання рішення суду. Перша підозра стосується інциденту у ВР. У другій – йшлося про невиконання рішення Київського апеляційного суду, який зобов’язав Лероса спростувати заяву про те, що керівник Офісу президента Андрій Єрмак через свого брата Дениса нібито займався продажем державних посад. 

Сам Лерос заявив, що діяв імпульсивно, коли у сесійній залі Верховної Ради показав непристойний жест, проте не вважає його образливим.

Нагадаємо, що 18 листопада 2021 року Леросу обрали запобіжний захід до 10 січня 2022 року у виді особистого зобов’язання на два місяці. Його також зобов’язали здати закордонний паспорт.

На засідання суду у справі про середній палець Лерос притягнув страпон. Фотографію секс-іграшки у формі кулака з піднятим середнім пальцем нардеп попросив долучити до матеріалів його справи.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme