Лерос притягнув до суду страпон і попросив долучити його до матеріалів справи, відкритої проти нього за "фак" Зеленському

Позафракційний нардеп Гео Лерос, якого підозрюють у хуліганстві, 18 листопада приніс на засідання суду страпон 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Лерос притягнув до суду страпон і попрос…
Фото: Telegram-канал Гео Лероса

Фотографію секс-іграшки у формі вигляді кулака з піднятим середнім пальцем Лерос попросив долучити до матеріалів його справи.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Ttelegram-канал "Политика Страны". 

"Прошу долучити це фото до матеріалів справи, оскільки я вважаю, що керівник Офісу президента Андрій Єрмак у моєму жесті побачив саме страпон, а не нецензурний жест", – заявив нардеп, коли йому дали слово під час судового засідання.

Зауважимо, кількома днями раніше нардеп із парламентської трибуни показав нецензурний ест (середній палець, – ред.) президентові України Володимирові Зеленському. 

У зв'язку із цим прокурори планували просити про обрання для нардепа запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Сам нардеп намагається довести, що "фак" не є нецензурним жестом і тому не міг образити честь і гідність президента України. 

"Коли французи захоплювали англійських лучників у полон, вони відрубували їм середній та вказівний пальці правої руки, позбавляючи їх можливості натягувати тятиву. Коли англійські лучники обстрілювали французькі війська, перебуваючи в межах їхньої видимості, після вдалого пострілу вони піднімали руку з випрямленим середнім пальцем, таким чином демонструючи свою силу та зневагу до супротивника. Своїм жестом я хотів заявити, що не боюся битися", – сказав Лерос.

Фотографія страпона

Гео Лерос з фото страпона

Нагадаємо, раніше ЗМІ оприлюднили протокол допиту Лероса про "середній палець". Водночас у прес-службі Державного бюро розслідувань заявляють, що оприлюднений ЗМІ нібито протокол допиту Гео Лероса є фейком та закликали ЗМІ ретельніше перевіряти свої джерела.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme