ЗМІ оприлюднили протокол допиту Лероса про "середній палець": У ДБР кажуть, що це фейк

У мережі оприлюднили документ, який нібито є протоколом допиту народного депутата Гео Лероса, якому нещодавно оголосили про підозру в хуліганстві через те, що під час засідання ВР він показав президенту Володимиру Зеленському середній палець

Редактор стрічки новин
ЗМІ оприлюднили протокол допиту Лероса п…
Скріншот

Відповідно до документа, Гео Лерос свій жест на адресу президента нібито пояснює тим, що у минулому цей жест означав "готовність воювати далі".

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на "Цензор.нет".

"Якби президент Зеленський не грав (статевим органом, – ред.) на роялі, а вчив історію у своєму криворізькому університеті, він би знав цю унікальну історичну подію. Тому цей жест, про який саме йдеться в підозрі, означав, що я не боюся і готовий битися виключно у політичному полі", – йдеться у нібито протоколі допиту Лероса.

У документі також зазначається, що депутат нібито заявив – йому не дали договорити того дня з трибуни, проте він хотів сказати саме це.

Протокол допиту Гео лероса

Водночас у прес-службі Державного бюро розслідувань заявляють, що оприлюднений ЗМІ нібито протокол допиту Гео Лероса є фейком та закликали ЗМІ ретельніше перевіряти свої джерела.

"Сьогодні у низці засобів масової інформації опубліковано нібито протокол допиту народного депутата України, який є фігурантом кримінального провадження, що розслідує ДБР. Повідомляємо, що ця інформація є фейком оскільки у матеріалах кримінального провадження документ, який зображений на фото, відсутній", - заявили у ДБР.

ДБР: Протокол допиту Гео лероса - фейк

Нагадаємо, 4 листопада позафракційний народний депутат Гео Лерос під час виступу в Раді назвав президента Володимира Зеленського "головним зрадником у країні". Після того, як скандальному нардепу вимкнули мікрофон, він показав Зеленському середній палець й залишив трибуну.

11 листопада Леросу вручили підозру за хуліганство у стінах парламенту.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme