Скандальний нардеп Шевченко зізнався, що просив про вакцинацію українців президентів "історично дружніх країн"

Виключений із фракції "Слуга народу" народний депутат Євген Шевченко, який неодноразово висловлював своє захоплення де-факто президентом Білорусі Олександром Лукашенком і написав йому листа щодо вакцинації українців, зізнався, що звертався також і до глав інших "історично дружніх країн"

Журналіст відділу новин
Скандальний нардеп Шевченко зізнався, що…
Фото: Рixabay

Про це він написав у своєму Telegram-каналі, передає Depo.ua.

"Президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко відгукнувся на моє прохання розглянути можливість вакцинації громадян України, які тимчасово перебувають в Республіці Білорусь", – визнав Шевченко.

При цьому він зазначив, що "відправив такі ж листи президентам історично дружніх країн – Польщі, Молдавії, Туреччини, Казахстану, Словаччини, Угорщини, Румунії та канцлеру Німеччини".

"Отримав розмиту відповідь тільки від Посольств Казахстану та Румунії, всі інші – не відповіли", – підсумував нардеп.

Нардеп-лукашенколюб Шевченко зізнався, що звертався щодо вакцинації українців і до інших президентів

Нагадаємо, 1 липня стало відомо, що де-факто президент Білорусі Олександр Лукашенко скасував візи для громадян 73 країн – але тільки на 5 діб і лише для вакцинації.

Вартість такої вакцинації – від 51 до 59 доларів США за дві дози. Однак щепити громадян планують скандальним російським препаратом Sputnik V.

2 липня у мережі з'явилася інформація, що виключений із фракції "Слуга народу" народний депутат Євген Шевченко, який неодноразово висловлював своє захоплення Лукашенком, ще у травні написав йому листа щодо вакцинації українців.

Крім того, він подякував за наданий йому у Лукашенка 20 квітня прийом і заявив, що його візит "справив істотний резонанс в українському суспільстві, дав надію мільйонам українців на збереження дружніх відносин між Республікою Білорусь та Україною, а також отримав підтримку в парламенті України, хоч і кулуарно".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme