Нардепи не підтримали правку Гончаренка про використання "Вовиної тисячі" на оплату комуналки

Верховна Рада під час розгляду законопроекту №6297 про виплату тисячі гривень для українців, які пройшли повний курс вакцинації від коронавірусу, не підтримала правку народного депутата від "Європейської Солідарності" Олексія Гончаренка

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Нардепи не підтримали правку Гончаренка…
Фото: Instagram Верховної Ради

Згідно з правкою нардепа, він пропонував надати людям можливість використати тисячу гривень за вакцинацію на оплату комунальних послуг.

Втім, народні депутати не підтримали таку ініціативу, пише Depo.ua із посиланням на Telegram-канал Гончаренка.

"Я вніс правку, де пропонував дати можливість людям з цієї тисячі оплачувати комунальні послуги. Квартал звісно дорожче Зеленському, ніж люди. Люди доходи не приносять. Тому правку не прийняли. Скоро опублікую всі прізвища тих, хто голосував за і хто проти. Прошу всіх запамʼятати і запитати у кожного депутата причину його голосування проти цієї правки", – йдеться у дописі.

Нагадаємо, ініціативу президента Володимира Зеленського під час голосування підтримали 253 депутати. Відомо, що кошти будуть виплачені громадянам на віртуальні платіжні картки через "Дію". Їх можна буде витратити на придбання квитків у кінотеатр, театр, на концерт, придбання книг, на заняття спортом та подорожі Україною потягом або літаком тощо.

Читайте також: Як отримати "Вовину тисячу" за вакцинацію: Порядок дій

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme