Нардепи в Раді можуть працювати три пленарних тижні поспіль, – Стефанчук

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук повідомив, що найближчим часом народні обранці мають розглянути низку важливих законопроектів і постанов

Журналіст відділу новин
Нардепи в Раді можуть працювати три плен…
Фото: Скріншот

Оскільки до цього Рада майже впродовж тижня розглядала поправки до Держбюджету-2022 у першому читанні, у парламенті може бути схвалене рішення про роботу нардепів впродовж ще одного, додаткового пленарного тижня.

Про це Стефанчук розповів під час брифінгу 1 листопада, передає Depo.ua.

"Ми плануємо, що середа (3 листопада, – ред.) і четвер (4 листопада, – ред.) можуть пройти у питаннях, пов'язаних з кадрами – кадрові звільнення, кадрові призначення… І ціла низка різних законопроектів (має бути розглянута в Раді найближчим часом, – ред.)", – зауважив він.

Стефанчук уточнив, що один тиждень роботи з виборцями за розкладом можуть перенести.

"Враховуючи те, що ми зіткнулися з ситуацією, що, фактично, тиждень ми проводили в бюджетному процесі, і законопроекти накоплювалися, була внесена пропозиція додати ще один, додатковий, пленарний тиждень, який ми можемо організувати через два тижні. Там у нас була робота, пов'язана з виборцями. Ми її перенесемо на наступний тиждень. А там зробимо три пленарних тижні підряд", – підсумував спікер Ради.

Зазначимо, що станом на вечір 2 листопада порядок денний пленарних засідань ВРУ має такий вигляд.

Нардепи в Раді можуть працювати три пленарних тижні поспіль

Нагадаємо, 1 листопада народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура повідомив про кадрові рішення, які нардепи від монобільшості ухвалили під час засідання фракції. 

Згодом представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук уточнив, що 3 листопада Верховна Рада під час пленарного засідання розгляне низку кадрових питань. Йдеться про звільнення із займаних посад п'ятьох міністрів з уряду Дениса Шмигаля.

Повідомлялося також, що у Раді вже ниють через призначення Мотовиловця заступником Арахамії. Жаліються, що він змушує нардепів більше працювати.

Читайте також: 5 нових міністрів: Хто і чому очолить оборону, економіку, екологію, МінТОТ і стратегічну промисловість

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme