Нардеп Лерос, який показав середній палець Зеленському, каже, що йому вручають підозру (ОНОВЛЕНО)

Позафракційний народний депутат Гео Лерос, який відомий своєю критикою чинної влади, повідомив, що йому прямо зараз вручають підозру

Журналіст стрічки новин
Нардеп Лерос, який показав середній пале…
Фото: Telegram-канал Гео Лероса

За його словами, у двір будинку, де він проживає, прибули працівники Державного бюро розслідувань та Офісу генерального прокурора.

"Чекаю на адвоката. Поки що мені невідомо за що саме. Справ на мене сфабрикували багато, це нікому не секрет", – розповів Лерос у Telegram, пише Depo.ua.

Нардеп заявив, що "інша думка в державі вже стає небезпечною для життя і свободи". Він додав, що "трансформація Зеленського в Лукашенко відбувається дуже швидко".

Лерос каже, що йому вручають підозру

Дещо пізніше він додав, що підозру йому вручають через те, що показав середній палець президенту.

Леросу вручають підозру

Нагадаємо, неофіційний конфлікт між позафракційним народним депутатом Гео Леросом і президентом Володимиром Зеленським триває вже не перший місяць. 28 жовтня Лерос заявив, що йому готують "сфабриковану підозру". За словами нардепа, це зроблять для того, щоб він більше не міг виїжджати за кордон та спілкуватися з іноземними політиками та медіа.

1 листопада Лерос повідомив, що його можуть судити за виголошений раніше у Верховній Раді депутатський запит до президента Зеленського.

Крім того, він зауважив, що знає, що проти нього планують відкрити ще одну справу.

4 листопада Лерос під час виступу в Раді назвав Зеленського "головним зрадником у країні". Після того, як скандальному нардепу вимкнули мікрофон, він показав Зеленському середній палець й залишив трибуну.

Після цього фракція "Слуга народу" звернулась до регламентного комітету Ради з вимогою дати оцінку і винести рішення щодо поведінки Лероса.

5 листопада Леросу вручили три протоколи про корупцію.

10 листопада Лерос заявив, що знайшов під своєю автівкою пристрій для стеження. На думку нардепа, за ним стежить "Офіс "слуги олігархів" – Зеленського – за допомогою ручних спецслужб".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme