Національний авіаційний університет демонструє найвищий приріст популярності серед абітурієнтів, – статистика

Найбільше абітурієнтів хочуть вступити до університету імені Шевченка та НАУ 

Журналіст відділу новин
Національний авіаційний університет демо…

Станом на сьогодні університетами-рекордсменами за кількістю прийнятих заяв від абітурієнтів є: Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Національний авіаційний університет та Львівський національний університет імена Івана Франка.

Такі проміжні дані з посиланням на МОН, опублікували Vesti.ua.

Станом на сьогодні в КНУ імені Шевченка абітурієнти подали 33,8 тис. заяв, в НАУ – 30,2 тис., до Львівського університету імені Франка – 29 тис.

На четвертому місці в рейтингу попиту з боку бажаючих вступити зараз розташовується "Львівська політехніка" (28,3 тис. заяв), а на п'ятому – Національний технічний університет "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" (26,4 тис. заяв).

Уточнюється, що ці дані бути проміжними, адже подавати свої документи до українських вищих навчальних закладів абітурієнти можуть до 23 липня до 18:00 включно.

Минулого року список університетів-рекордсменів за кількістю бажаючих вступити очолював Київський національний університет імені Тараса Шевченка. На другому місці був Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського", а на третьому (як і зараз) Львівський національний університет імені Івана Франка.

Національний авіаційний університет, який вибився зараз в лідерську трійку, за підсумками вступної кампанії 2020 року обіймав 6 місце. Таким чином, НАУ поки демонструє найвищий приріст своєї популярності серед абітурієнтів.

Як відомо, в НАУ в жовтні минулого року відбулася зміна керівництва. Новим ректором університету був обраний Максим Луцький, який пообіцяв повернути вузу статус лідируючого у сфері авіаційної освіти.

Нагадаємо, що НАУ нещодавно підписав договір про видачу подвійних міжнародних дипломів із вузами Казахстану, Албанії та Польщі. Сьогодні також стало відомо про співробітництво Національного авіаційного університету ще й з двома вузами Грузії.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme